Post by icscalathelon on Feb 16, 2022 0:49:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Je to dobré, ale potřebuje lepší manévrování ve hře
Lol
Banana Kong Märulimängud ybn
Banana Kong Veiksmas fxdl
Bylo by lepší, kdybyste se mohli pohybovat pomocí kláves
Milujte tuto hru. Pamatuji si, jak jsem to hrával s dětmi v 90. letech. Nikdy jsem to nezdokonalil🤪 Ale rád jsem to hrál🥰
Hra je tak rozbitá, že skočím metr nad zeď a zeď má největší hitbox všech dob, protože se zeď rozbije a já zemřu bez důvodu, co $&@#
Je to fajn
Dost supr
Tato hra má tolik ovládacích prvků, ale přesto je tak jednoduchá a koncept 2D plošinovky je lepší než geometry dash
Opravdu zábavná hra, pamatuji si, že jsem ji hrál kdysi dávno, přeinstaloval jsem tuto hru a je mnohem lepší než předtím.
Akční. Aktualizace : November 16, 2020. Požadavky : Android 5.0+ ... Critical Strike : Offline Game · Banana Kong · CATS: Crash Arena Turbo Stars
Tato hra je neskutečně zábavná!! Hrál jsem to jako 7letý a pořád to miluji! Je to velmi zábavné a má ječmen jakékoli reklamy a dokáže vás zabavit na dlouhou dobu bez špetky nudy!
Ahoj vývojáři, velmi zábavná a epická hra, opravdu se mi občas ani nedaří zastavit, když mi někdo volá 😁😁 Dal jsem 4 🌟 protože jsem opravdu hledal něco jako ow donkey, který hrál Kong ☹️. Pokud se ti to nelíbí, tak dokonce dej do některých fází, aby se třtina vyčistila, místo abys běžela jen od banánů 😁👍 Do té doby si to užiju, pokud to bude možné od JA 👊
Je to opravdu zábavná hra, líbí se mi, že si můžete vyzdobit banna kong a musíte dělat výzvy. Také se mi líbí, že můžete vstoupit do různých světů.👌
Mělo by v tom být více dobrodružství
Je úžasné, chlapi, potřebují udělat více her, které by se jí podobaly, moje oblíbená postava je had, želva a Kong a je to náročná hra, kterou miluji, když jdu do vody, protože vždy někdy porazím plaza, když plave za mnou. Právě jsem přišel na to, že když se čáry parana objeví před tebou, nemůžu je zablokovat a přimět je, aby zasáhli plaza do obličeje a on zpomalil a liány tě donutí jet velkou rychlostí, když jedeš na pohon s takovým teplem wave u kluci jsou skvělí pro vytvoření této hry
hra tikh hai
TAK JAKO
Hra je skvělá a zábavná, ale potřebuje nové věci, které může hráč použít, nebo nové typy vylepšení nebo tak
Mrdly na hlavu ze bbbbbaaaaannnnnnaaaaannnnnnaaaaaakkkkkkkkkkkooiioo9oooooonnnnnnnngggggg%2$&';-.
Stejně jako Mario
Na banánovém kongu je BLITCH, že někdo ovládá hru, aby vás muž prohrál, tato hra vůbec nefunguje
Sonya The Great Adventure ผจญภัย okar
GI Joe: Operation Blackout - Digital Art Book and Soundtrack
Je to velmi dobrá offline hra s časem. Moc se mi to líbí a hraju to ve svém volném čase
hra je velmi vděčná hra pro všechny
Docela zábavný časovač. Ale to pochází od někoho, koho snadno pobaví.
dobrá hra, ale po dlouhé době začíná být příliš nudná
Velmi nudná hra, žádám tuto hru nestahovat
To neni fer na tabletu to de ale na tel. Ne
Moc se mi to líbí, je to zábavné a je to strašně návykové. Je to nejlepší hra na hraní, pokud jste na desce.
Gorilla Kong Lite v AppStore. Přihlaste se ke sledování jedním tlačítkem.
Hra je dobrá, ale nevidím na podlahu, takže neustále umírám kvůli vodě
Dobře..................mmm...........
Banana Kong - Captain Droid
Tohle je dobrá hra
NEJDE Mi otevřít appku ;(
Toto je nejlepší klasická hra na běhání zvířat všech dob!!! Pokud jste milovníkem zvířat, pokud máte rádi opice, jako jsou gorily, a máte rádi zábavné běhací hry, pak je toto vaše hra! Tato hra je tak zábavná! Grafika je tak úžasná! Rozhodně všem doporučuji si tuto hru stáhnout a určitě ji vyzkoušet! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐👍👍👍👍
Banana Kong je zábavná platformová hra pro Android, ve které se vrhneme do kůže Konga, přátelské gorily, která se snaží uniknout před lavinou banánů.
Co se sakra stalo s touto hrou? Nevidím zem. Nesčetněkrát jsem zemřel, protože jsem nějak skončil ve vodě, díky čemuž je hra téměř nehratelná. Prosím opravte to.
Opravdu dobrá běhací hra. Tohle se nikdy nenudí.
Jde to.
Ano je skvělý
Jakmile vejdu do jeskyně, dostanu se tak daleko, a když skočím, okamžitá smrt a hroty neustále padají, nemůžu nic dělat. tato hra je na hovno
Banana Kong download - A thrilling ride through jungle, caves and treetops. Play as Kong! Banana Kong! Run, jump, bounce and swing on vines as you help…
Banana Kong Ninjago
bendardýn
Skvělá hra na zkrácení času
není moc dobrá hra příliš mnoho jumpinf
Od nejoblíbenějších
To po tom jakprohraju dělajou naschvál souto debilové
Je to docela dobrá hra, která je zábavná a ke hraní nepotřebujete Wi-Fi nebo data Movil, stačí na ni kliknout a bum. Doporučte si to zahrát.